25/04/2018

Paycom Cinema estrena el 8 de juny Beyond Beyond, una aposta original, valenta i pedagògica per a un públic familiar. Aquesta commovedora pel·lícula relata la història d’en Johan, un petit conill que empren un llarg viatge cap al regne del Rei Ploma, amb l’objectiu de trobar la seva mare.

Paycom Cinema estrena el 8 de juny Beyond Beyond, una aposta original, valenta i pedagògica per a un públic familiar.

Aquesta commovedora pel·lícula relata la història d’en Johan, un petit conill que empren un llarg viatge cap al regne del Rei Ploma, amb l’objectiu de trobar la seva mare.

Beyond Beyond ha tingut presència en diversos festivals de referència, com el Festival Internacional d’Animació d’Annecy o la Berlinale.

Sinopsi: Des que en Johan era molt petit, viu al mar amb el seu pare. Li agraden molt els vaixells, és per això que estaria encantat de tripular-ne un, si en tingués l'oportunitat algun dia, per poder anar al regne del Rei Ploma, on creu que es troba la seva mare, i reunir-se amb ella. Un dia, mentre el seu pare està fora del bot buscant provisions, en Johan rep una misteriosa trucada per la ràdio amb informació sobre el Rei Ploma i decideix emprendre una aventura pel seu compte...