21/03/2018

Paycom Cinema estrena “Rabbit School. Els Guardians del l’Ou d’Or”, una meravellosa faula que ha tingut presència a Festivals tan influents com la Berlinale, el Festival de Munich, el Festival de Zurich o el Festival Internacional de Gijón.

“Es tracta d’una història molt senzilla, amb missatges clars i transparents (...). La pel·lícula mostra, entre altres aspectes, les virtuts de la vida senzilla, la importància del treball en equip, la superficialitat de la vida moderna, el valor i el respecte a les figures adultes i responsables...” (Patricia Suárez- FantasYMundo).

En Max, un nen conill de ciutat, queda atrapat en una antiga escola de conills de Pasqua, envoltada per una astuta família de guineus que planeja robar-li l'ou de Pasqua que amaga. Amb l'ajuda de l'adorable conilleta Emmy i les lliçons d'arts marcials de la misteriosa Madame Hermione, en Max aprendrà l'art secret de la màgia dels conills de Pasqua i comprendrà qui és realment la seva família.