01/02/2018

Paycom Cinema estrena “El Regne de les Granotes. Missió a l’Àrtic”, la segona entrega de la saga “El Regne de les Granotes”. La pel·lícula segueix amb les aventures de la revolucionaria Princesa Granota, disposada a lluitar per salvar el regne del Malvat Capità Unull.

Paycom Cinema estrena “El Regne de les Granotes. Missió a l’Àrtic”, la segona entrega de la saga “El Regne de les Granotes”. La pel·lícula segueix amb les aventures de la revolucionaria Princesa Granota, disposada a lluitar per salvar el regne del Malvat Capità Unull.

La pluja torna al Regne de les Granotes després d'una sèrie d'explosions que sacsegen la capital. El Rei de les granotes revela que el llegendari protector del regne, la Granota de Cristall, està en perill, de manera que molts habitants, atemorits per un pànic massiu, fugen de la ciutat. Enmig de tot aquest caos, la Princesa aprofita per escapar del palau i unir-se a en Rain i als homes que va enviar el seu pare a protegir el Regne. Junts sospiten que el Malvat Capità Unull està darrere del misteri i això els porta a la seva primera trampa...