14/12/2017

Paycom Cinema estrena “Trio. La Recerca del Santuari Sagrat”, una pel·lícula noruega protagonitzada per tres adolescents que han revolucionat el públic amb les seves espectaculars aventures.

Paycom Cinema estrena “Trio. La Recerca del Santuari Sagrat”, una pel·lícula noruega protagonitzada per tres adolescents que han revolucionat el públic amb les seves espectaculars aventures.

Durant segles, molta gent ha estat buscant el llegendari Santuari de Sant Olav, encara que sense èxit. Ara, tres joves han aconseguit una pista sobre la seva localització i es disposen a trobar-lo. L'únic problema és que uns despietats caçadors de tresors, liderats per la Lady Zhen, s'interposaran en el seu camí...
En aquesta espectacular recerca del tresor, amb la catedral de Nidaros i un impressionant paisatge noruec de fons, tant la amistat dels nostres herois com les seves vides estaran en perill. Podrà aquest Trio d'amics fer el possible per burlar els lladres i trobar el tresor?