04/10/2017

Paycom Cinema estrena KIKORIKI. EQUIP INVENCIBLE, la primera entrega de l'exitosa trilogia dirigida a un públic familiar. Es tracta d'una preqüela de la sèrie Kikoriki, que actualment s'està emetent a Espanya.

La pel·lícula transmet valors importants com l'amistat, la solidaritat i la tolerància, així com el respecte per la natura i la "no violència".

La vida a l'illa de Kikoriki és molt tranquil·la i tots els seus habitants viuen feliços en un paradís allunyat de la vida moderna. No obstant això, la seva pacífica existència dóna un gir inesperat quan descobreixen un estrany dispositiu del que fins ara només havien sentit a parlar: la televisió. L'aparell els ofereix una visió del món real i els petits s'obsessionen ràpidament amb un programa protagonitzat per en Lucien, un superheroi que defensa la seva ciutat del malvat Caligari.

Atemorits davant les desgràcies que veuen a la pantalla i convençuts que el món està en perill, un grup d'amics decideix anar a la gran ciutat per ajudar en Lucien a salvar la humanitat. Però se'ls ha oblidat un petit detall: no tot el que veiem a la televisió és sempre cert...

Amb les millors intencions, els Kikorikis viuran una gran aventura plena de sorpreses i de situacions que cada dia seran més còmiques, perilloses i misterioses...