Paycom Cinema és la distribuïdora cinematogràfica de Paycom Multimedia, una empresa audiovisual creada l’any 1997 per convertir-se en una de les companyies de referència en el mercat multimèdia espanyol. Amb seu a Catalunya, l’entitat busca fer arribar al públic la innovació audiovisual més actual, a partir dels canals de comunicació disponibles en cada moment i amb productes de la màxima qualitat. Des del ja oblidat format VHS, passant pel VOD (Video On Demand) i fins a la incipient Realitat Virtual, Paycom Multimedia busca oferir a l’espectador la millor opció d’entreteniment possible, adaptada al territori, oferint noves sensacions i experiències i utilitzant continguts d’èxit contrastat.

Pel que fa a la gran pantalla, Paycom Cinema proposa actualment una àmplia diversitat de pel·lícules, apostant clarament pel cinema familiar de qualitat. Avui, ja compta amb un catàleg de més de 80 títols i cada any estrena unes 10 pel·lícules a les sales del país, en versió original i també doblades en català, en castellà i en eusquera, apropant-se així a tots els espectadors.

Títols com Albert, Els Andersson i Coco, el Petit Drac són alguns exemples que defineixen la seva filmografia més recent.

Tanmateix, totes les pel·lícules de Paycom Cinema s’ofereixen a tot el territori en DVD, BluRay i/o  en VOD a través dels nostres partners i gràcies a les diferents plataformes disponibles en el mercat actual.

 

Per a més informació: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Pàgina 1 de 2 Següent