Una Història de Venjança

Data d'estrena: 28/04/2017

TRÀILER

FITXA TÈCNICA 

Director: ELLIOTT LESTER
Guió: JAVIER GULLÓN
Música: MARK D. TODD
Director de Fotografia: PIETER VERMEER
Productor: DARREN ARONOFSKY, PETER DEALBERT, RANDALL EMMETT, SCOTT FRANKLIN, GEORGE FURLA, ARNOLD SCHWARZENEGGER, ERIC WATSON

FITXA ARTÍSTICA

Roman: ARNOLD SCHWARZENEGGER
Christina: MAGGIE GRACE
John Gullick: KEVIN ZEGERS
Tessa: HANNAH WARE
Paul Bonanos: SCOOT MCNAIRY

SINOPSIS

En Roman Melnyk, cap de construcció, i en Jake Bonanos, controlador aeri, són dos complets desconeguts, però les seves vides queden fortament unides després d'una terrible catàstrofe.

En Roman espera l'arribada de la seva esposa i la seva filla embarassada, les quals estan tornant a casa després d'haver passat uns mesos a Ucraïna, el seu país natal. En Roman ha preparat acuradament tots els detalls per a donar-los la benvinguda, però quan arriba a l'aeroport descobreix que ha succeït un terrible accident. En un obrir i tancar d'ulls ha perdut a tota la seva família. En Roman és ara un home trencat, que ha de viure en un món buit i amarg, ple de records i preguntes sense respostes. Sap que no serà capaç de descansar fins que trobi la persona responsable de la mort de la seva dona i la seva filla.
 
La vida d'en Jake, el controlador aeri, també s'ha fet miques. Es veu forçat a assumir una nova identitat, perd la feina, el seu matrimoni s'ensorra i es converteix en un fantasma del seu passat.

478 dies després, els dos estranys finalment es trobaran...