Una decisió perillosa

Data d'estrena: Pròximament

TRÀILER

FITXA TÈCNICA

Director: HENRIK RUBEN GENZ
Guió: KELLY MASTERSON
Música: NEIL DAVIDGE
Director de Fotografia: JORGEN JOHANSSON
Productor: ED CATHELL III, BEN FORKNER, THOMAS GAMMELTOFT, ERIC KRANZLER, AVI LERNER, TOBEY MAGUIRE

FITXA ARTÍSTICA

Anna Wright: KATE HUDSON
Tom Wright: JAMES FRANCO
Khan: OMAR SY
Jack Witkowski: SAM SPRUELL
D.I. Halden: TOM WILKINSON

SINOPSIS

El Tom i l'Anna Wright hereten una propietat en un barri residencial de Londres i es traslladen a Anglaterra. La promesa d'una llar en la qual començar una família els resulta irresistible. Sol·liciten un préstec, lloguen un pis de mala mort i comencen la renovació de l'antiga casa, feliços per donar un nou rumb a les seves vides.

Tres anys més tard, es paralitza la feina de la casa. A causa de la crisi de crèdits i la repressió dels treballadors estrangers per part del govern del Regne Unit, el Tom i l'Anna es troben en la misèria, lluitant per pagar els comptes i mantenir els pagaments dels seus creixents préstecs. El seu matrimoni està patint i, per empitjorar les coses, l'Anna no aconsegueix quedar-se embarassada.

A la vora de la fallida, el somni del Tom i l'Anna està a punt d'esfondrar-se. Però un dia fatídic, el seu inquilí mor d'una sobredosi d'heroïna i descobreixen 200.000 lliures amagades a la seva habitació que els podrien canviar la vida.

Però poc després, una espiral de violència i corrupció atrapa el Tom i l'Anna com mai podrien haver imaginat. Els persegueix de prop un traficant de drogues i un despietat criminal que no s'atura davant de res per aconseguir els diners, salvar la seva reputació com a mafiós i saldar vells comptes.

Perillosament exposats al món de les bandes, al Tom i a l'Anna no els queda una altra opció, així que es preparen per fer tot el necessari per acabar amb aquesta terrible experiència. Junts, hauran de prendre UNA DECISIÓ PERILLOSA, enganyar els dolents i demostrar que no hi ha rival per a l'amor i la determinació de la gent bona.